Home / Nieuws / OPEN DAG 8 maart 2017: Bezichtiging opgeleverde woningen UILEBOMEN

OPEN DAG 8 maart 2017: Bezichtiging opgeleverde woningen UILEBOMEN

Eindelijk is het dan zover! De herontwikkeling en de bouw van de Uilebomen naderen haar voltooiing. De oplevering vindt eind februari/begin maart plaats. (Zie voor meer informatie over de woningen, bij: Nieuws / Uilebomen). De woningen zullen per 1 april a.s. in de verhuur gaan.

De Vereniging zal op woensdag 8 maart a.s. van 12.00-17.00 uur een bezichtigingsmiddag organiseren voor iedereen die geïnteresseerd is in een woning in dit nieuwe complex. U kunt dan in het complex rondlopen en de woningen bezichtigen. Tevens kunt u informatie verkrijgen bij en vragen stellen aan de medewerkers van de Vereniging.

U kunt zich op de dag zelf op 8 maart inschrijven als kandidaat voor een woning aan de Uilebomen. Uiteraard gelden wel de criteria voor inschrijving als woningzoekende, welke u op deze site terug kan vinden bij het kopje Contact/Inschrijven. U kunt zich ook nu al via het te downloaden formulier inschrijven voor deze woningen (en ook voor andere wooncomplexen van de Vereniging). Bij meer aanmeldingen dan er woningen zijn op de Uilebomen (totaal 40), zal een loting plaats moeten vinden.

Wij verwelkomen u graag op woensdag 8 maart a.s. tussen 12.00-17.00 uur bij de Uilebomen, ingang 71. Tot dan!
Open hieronder de link voor een filmpje (half februari 2017 gemaakt) van de woningen in wording:

 

Top