Home / Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

 Even voorstellen… 
Mevrouw ir. M. Herrmann- del Canho MRE
Sinds 1 maart 2021 is mevrouw ir. M. Herrmann- del Canho MRE directeur van de Vereniging. Na haar studie Bouwkunde aan de TU Delft is zij gaan wonen in Den Haag en heeft bij verschillende organisaties gewerkt, waaronder NS Vastgoed, de Rijksgebouwendienst en de laatste 7 jaar als directeur van het Architectenregister.

 

Mevrouw R.J. Mouw-van den BergL1000049
Mary-Ann Mouw is sinds 2010 werkzaam bij de Vereniging. Hiervoor was zij 10 jaar werkzaam bij projectontwikkelaar MAB als projectsecretaresse, daarna 3 jaar als medisch secretaresse bij het Bronovo ziekenhuis op de afdeling Cardiologie.
Samen met Saskia is zij verantwoordelijk voor de verhuur en het secretariaat van de Vereniging.

 

L1000062Mevrouw S.H.E. Gabeler
Sinds mei 2015 is Saskia Gabeler werkzaam bij de Vereniging. Zij versterkt Mary-Ann zowel op het secretariaat als in de verhuur van onze woningen. Saskia werkte voordien onder meer  ca. 16 jaar bij de Haagse projectontwikkelaar MAB Development Nederland als projectassistente.

 

De heer M.R. BatenburgL1000043
Marcel Batenburg is sinds mei 2014 werkzaam als huismeester van de Van Nispen flat in Mariahoeve te Den Haag. Tevens is hij werkzaam voor een beperkt aantal uur als medewerker buitendienst voor de Vereniging.
Top