Home / Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

 Even voorstellen… 
_DSC9339De heer ir. J.C. ‘t Hart
Op 1 mei 2015 is de heer ir. Jaap C. ´t Hart in dienst getreden bij de Vereniging, vanaf 1 juni 2015 in de rol van directeur. Als geboren en getogen Hagenaar is hij actief geweest als Hoofd van de afdeling Monumentenzorg van de gemeente Den Haag. Vervolgens als directielid van de Rijksdienst voor de Monumentenzorg  en Directeur Projecten van de Rijksgebouwendienst. Hierna is hij werkzaam geweest in directiefuncties bij het Adviesbureau PRC te Bodegraven en Arcadis Nederland.

 

Mevrouw R.J. Mouw-van den BergL1000049
Mary-Ann Mouw is sinds 2010 werkzaam bij de Vereniging. Hiervoor was zij 10 jaar werkzaam bij projectontwikkelaar MAB als projectsecretaresse, daarna 3 jaar als medisch secretaresse bij het Bronovo ziekenhuis op de afdeling Cardiologie.
Samen met Saskia is zij verantwoordelijk voor de verhuur en het secretariaat van de Vereniging.

 

L1000062Mevrouw S.H.E. Gabeler
Sinds mei 2015 is Saskia Gabeler werkzaam bij de Vereniging. Zij versterkt Mary-Ann zowel op het secretariaat als in de verhuur van onze woningen. Saskia werkte voordien onder meer  ca. 16 jaar bij de Haagse projectontwikkelaar MAB Development Nederland als projectassistente.

Door de uitbreiding van het bureau is de telefonische bereikbaarheid geoptimaliseerd; iedere werkdag van 9 tot 17 uur is de Vereniging telefonisch bereikbaar en zal men te woord worden gestaan door Mary-Ann Mouw of Saskia Gabeler.

 

De heer M.R. BatenburgL1000043
Marcel Batenburg is sinds mei 2014 werkzaam als huismeester van de Van Nispen flat in Mariahoeve te Den Haag. Tevens is hij werkzaam voor een beperkt aantal uur als medewerker buitendienst voor de Vereniging.
Top